Waarom een verhuisregisseur?

Een zakelijke verhuizing is enorm veel werk. Ik zorg ervoor dat alles perfect en zorgeloos verloopt. Een zakelijke verhuizing heeft veel overeenkomsten met een particuliere verhuizing. Toch er zijn ook belangrijke verschillen:  

  • De verhuistijd moet zo kort mogelijk moet blijven. Tijd is geld ;-)
  • Er zijn veel meer belangen bij betrokken. Je wilt je klanten, leveranciers en medewerkers 100% tevreden houden
  • Het is veel meer werk dan je zelf kunt doen, waardoor er veel meer externe partijen bij betrokken zijn. Dit zorgt voor meer chaos en vergt een veel strakkere planning.
  • Al het werk van de verhuizing komt “naast het gewone werk” van jou en je collega’s. Gezien de omvang is het vrijwel onmogelijk om beide goed te doen.
bedrijven en organisaties - Verhuisregisseur Sann

Wat kan ik voor je doen?

Het liefst neem ik de volledige verhuizing voor je uit handen. Van een goede voorbereiding en het aansturen van werkzaamheden op de nieuwe locatie tot de verhuizing zelf en het opleveren van de oude locatie. Uiteraard is een deel ook mogelijk. In een vrijblijvende kennismaking bespreek ik graag alle mogelijkheden met je.


Mijn belofte aan jou:

1. Efficiënte en snelle verhuizing

Ik stuur de verhuizing gestructureerd en efficiënt aan. Ik ben het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en communiceer helder en duidelijk. Het hele verhuisproces is erop gericht, dat de huidige locatie zo lang mogelijk in stand blijft en de nieuwe locatie direct na de verhuizing weer operationeel is. Zo blijft de verhuistijd tot een minimum beperkt!

2. Onverminderde bedrijfsresultaten

Jij en je medewerkers kunnen je in de verhuisperiode blijven richten op de normale werkzaamheden. Jullie worden zo min mogelijk afgeleid door álles dat bij de verhuizing komt kijken. De productiviteit van je medewerkers blijft op peil en jij houdt onverminderd ruimte voor acquisitie en andere belangrijke zaken. Zo leiden de bedrijfsresultaten niet onder de verhuizing!

3. Tevreden klanten

Door de korte verhuistijd, ondervinden je klanten zo min mogelijk hinder van de verhuizing. Alle werkplekken zijn meteen weer operationeel en de nieuwe locatie heeft direct een professionele uitstraling. Het koffieapparaat in de ontvangstruimte is aangesloten, de lift werkt en het pand is (binnen en buiten) van bewegwijzering en signing voorzien. Ik zorg dat alles in beeld is en op tijd weer klaar is.

4. Enthousiaste medewerkers

We betrekken jullie medewerkers op een positieve manier bij de verhuizing. Ik informeer hen tijdig en duidelijk, zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle vragen, ideeën en eventuele zorgen. Zo wordt de verhuizing voor de hele organisatie een stuk leuker en behoudt jij jouw goodwill als leidinggevende!


Vrijblijvende kennismaking?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Laten we dan vrijblijvend kennismaken. Neem contact op voor een afspraak!