Bedrijven en Organisaties

Het verhuizen van een bedrijf lijkt veel overeenkomsten te hebben met een verhuizing voor particulieren. Natuurlijk is een aantal stappen hetzelfde, maar er zijn ook verschillen. Het grootste verschil is dat de verhuistijd bij bedrijven zo klein mogelijk moet zijn: tijd is immers geld.  

Het verhuizen van een bedrijf vraagt om een snelle en efficiënte aanpak, om zo de effecten op de processen en de werkzaamheden te minimaliseren. Maar daarnaast vraagt zo’n verhuizing ook om optimalisaties die motiverend werken voor alle partijen.

Om deze verhuistijd zo optimaal mogelijk in te vullen en af te stemmen met de klant, is een zorgvuldige voorbereiding van groot belang. Hiervoor ga ik het gesprek aan met de klant. In dat gesprek wordt invulling gegeven aan de doelstellingen en de wensen.

bedrijven en organisaties - Verhuisregisseur Sann

Vanuit Verhuisregisseur Sann benader ik deze verhuizingen door te luisteren naar de vragen en doelstellingen, waarna een voorbereiding wordt gekozen die aansluit op die wensen. Hierdoor zal er een ontzorgende en toch zorgvuldige aanpak ontstaan. Een aanpak waarin de klant zich herkent en goed bij voelt.

Na de omvang van de opdracht in kaart te hebben gebracht, stel ik graag een passende offerte op.