Verhuizen met een kleine beurs

Ook voor mensen met een kleine beurs kan Sann iets betekenen.

 

Verhuizen kan een dure aangelegenheid zijn.

Mensen met een kleine beurs moeten net als ieder ander ook wel eens verhuizen. Het kan voor hen alleen wel een grotere uitdaging zijn. Want wat doe je, als je hier en daar hulp nodig hebt? Dit omdat je bijvoorbeeld geen of weinig familie en vrienden hebt, om je te kunnen helpen. Dan ben je al gauw genoodzaakt om bedrijven in te huren, maar dat is zeker niet goedkoop.

 

Ik vind dat dat anders moet kunnen en ben hiervoor een samenwerking aangegaan met DeelgenotenOss.

De samenwerking die ik met DeelgenotenOss heb, is dat ik hen kan inschakelen voor verschillende klusjes tijdens een verhuizing. Dit is tegen een lager uurtarief. Hierdoor wordt het toch mogelijk om een vloer te laten leggen, je spullen verhuisd te krijgen of een muur te laten schilderen, zonder dat het ontzettend veel geld kost.

Maar wie zijn DeelgenotenOss dan?

DeelgenotenOss werkt met mensen die niet zonder meer hun weg vinden op de reguliere arbeidsmarkt. 

In de gemeente Oss zijn er diverse organisaties die zich bezig houden met “arbeidsmatige activiteiten”. Dit varieert van een betekenisvolle dag tot arbeidsparticipatie.


Er zijn ook vele burgers en organisaties die allerlei klussen hebben waar ze niet aan toe komen of niet kunnen betalen.
Vraag en aanbod kunnen DeelgenotenOss bij elkaar brengen waarbij gedacht wordt vanuit de behoeften van mensen.
DeelgenotenOss is een verzamelpunt voor alle mogelijke opdrachten en een verdeelcentrum van mensen en middelen om maatschappelijk nuttige klussen uit te voeren voor burgers, bedrijven en instellingen.

Kijk voor meer informatie op https://www.deelgenotenoss.nl/