Verhuisplanning op maat, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Bij verhuisregisseur Sann kies je voor service op maat, toegespitst op jouw persoonlijke situatie.

Tijdens een gesprek maken we samen een duidelijke planning, waarbij we rekening houden met jouw gezinssituatie, sociale leven, werk, ontspanning, sport en nog veel meer factoren. Deze planning bevat de periode voor de verhuizing, de verhuizing zelf en eventueel ook de tijd na de verhuizing. Daarmee leggen we ook meteen de afspraken vast over de verdeling. Welke klus besteed je liever uit en wat doe je graag zelf?

Al meer dan 10 jaar coach ik mensen en help ik ze bij het maken van een planning. Hierbij luister ik naar de hulpvraag, kijk ik goed naar de persoon zelf en wat de behoefte is. Dit zodat ik ervoor kan zorgen dat er een planning op maat gemaakt kan worden, precies zoals het in die situatie zal gaan werken.

Een verhuizing vraagt om deze goede begeleiding,  persoonlijke aandacht en benadering. Verhuizen is tenslotte vaak een emotionele gebeurtenis, maar bovenal is het maatwerk.

Hoe werk ik

Stickers

Ik werk graag met gekleurde stickers. Deze kunnen gebruikt worden om duidelijk aan te geven, welke spullen, waar naartoe mogen op de nieuwe locatie.

Dit zorgt voor een rustige en georganiseerde inpakstructuur. Deze aanpak zal meewerken aan soepel verloop van de verhuisdag zelf.

 

verhuisregisseur Sann, dozen en stickers