Sann ontzorgt in meerdere opzichten.

Bij jou thuis begeleid ik je bij het organiseren en inpakken van jouw persoonlijke spullen. Hierbij kan ik je voorzien van verschillende materialen en tools. Daarmee help ik je op weg, zodat jijzelf de rest van het huis, stapje voor stapje, goed en duidelijk ingepakt krijgt. Want een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Daarnaast zorgt die inpakstructuur voor een soepel verloop van de verhuisdag zelf.

Als het nodig is regel ik het vervoer en de tijdelijke opslag van je persoonlijke spullen. Ook kan ik zorgen voor hele goede partijen voor het verkoopklaar maken van je oude huis en de inrichting en styling van je nieuwe huis.

Hulp bij verhuizen, verhuisregisseur sann

Alles onder 1 dak!

Ik werk graag samen met verschillende partijen.

Dit loopt uiteen van Fraai Verkoopstyling voor het verkoopklaar maken van de woning en Woondrift voor een mooie interieurstyling na het verhuizen.

Maar ook met Jansen Schilders voor alle schilderklussen die nodig kunnen zijn tot Nellen Schoonmaakdiensten of Dinga Schoonmaak & Kwaliteit voor de eindschoonmaak, mocht dat gewenst zijn.

Daarnaast werk ik graag samen met Boxss voor de opslag van de inboedel en met TT-Moving Service Oss en Meubelsbezorgen.nl voor het vervoeren van alle spullen.

Maar mocht een volledige verzorging van de verhuizing gewenst zijn, van alles inpakken tot en met het vervoer, dan werk ik graag samen met Harrie van Erp Top Movers.

 

Ik, als verhuisregisseur Sann, heb oog voor jouw persoonlijke situatie en wil je ontzorgen, waar je dat wenst.

Zodat jij uiteindelijk de regisseur bent van jouw verhuizing.

 

Bekijk op de volgende sites wat meer over mijn samenwerkingen.

https://hdlmakelaars.nl/ons-team-woningspecialisten/

https://www.deelgenotenoss.nl/uitgelicht