Reactie plaatsen

Reacties

Amy en Joost en de rest
3 maanden geleden

Sanne heeft ons fantastisch ontzorgd tijdens onze privé verhuizing. Heel blij met de ondersteuning en expertise welke zijn mee nam. Haar bereikbaarheid en bereidheid tot meedenken zijn geweldig.

Nieuwebaan.nl
5 maanden geleden

Sanne, wat heb je ons super goed geholpen met de verhuizing. Onze aanvraag was redelijk last minute, je was hierin flexibel en hebt veel werk uit handen genomen. Wij zijn echt ontzorgd en hierdoor kon ons werk gewoon door blijven gaan. Fijne tips gekregen je hebt met ons meegedacht met de inrichting, wij hebben een hele mooie werkplek gekregen! Thnx Sanne, groetjes Claudia

ZaSo
een jaar geleden

IS JE GARAGE EEN ONGEORGANISEERD HOL?
Staan er zaken in die je langer dan 2 jaar niet hebt aangeraakt? Waarvan je weet dat je ze toch niet meer gaat gebruiken?
Heb je geen zin om zaken te (re)organiseren, verbouwen en overbodige zaken af te voeren?
Dan is Sanne je vrouw. Voor mij (en mijn vrouw) heeft ze mijn garage omgetoverd tot extra functionele ruimte.
In de garage kan ik nu sporten, klanten ontvangen en als het verziekend warm is, heb ik een extra kantoor waar ik heerlijk cool/koel kan werken.

Mijn garage was ongeorganiseerd. Niets te vinden en ik had helaas geen tijd om te verdiepen hoe zaken anders kunnen.
Sanne heeft eerst alles gereorganiseerd. Een logische plek kunnen geven, nieuwe functionele mini-ruimtes gecreëerd en zo ingericht (incl. timmer en boorwerk) dat het nu werkbaar en logisch is. De rest van de spullen heeft ze in goed overleg afgevoerd.
Sanne categoriseert, reorganiseert, timmert, boort en voert af.
Geen omkijken naar en overlegt waar nodig. Ideaal voor drukke ondernemers die geen tijd hebben.

Ps: daarnaast heeft Sanne goede ideeën over circulaire-economie. Mijn eerste gitaar waar ik mijn eerste barré akkoorden heb leren spelen, heeft ze (in goed overleg) geschonken aan een andere ondernemer die dat goed kon gebruiken in haar bar. Zo krijgen spullen waarvan de economische waarde laag is, maar emotioneel hoog - een nieuw leven. Dat alles doet Sanne met haar opvallende elektrische bestelbus. Iets wat je gezien moet hebben!

Ik beveel Sanne van harte aan. Praktisch, no-nonsense en toch een mooi roze buidel-klus-tasje ;-)

Margarétha van Spall
een jaar geleden

Lieve Sanne

Ik heb jou leren kennen als een zeer lieve en joviale medewerker die de titel verhuisregisseur eer aan doet!
Daar waar ik het niet meer zag zitten, zag jij alle oplossingen. Als ik je mijn eerlijke mening mag geven, dan vind ik je een speedy gonzales!!
Ik ben zeer onder de indruk van je kracht, doorzettingsvermogen en doelbewuste gerichtheid.

Naar aanleiding van je website, toen ik die zag, wist ik al veel meer over je. Men kan echt een verhuizing aan je overlaten. Je bent een echte verhuisregisseur. Ik zou het niet zonder jou hebben klaarspeelt. Je hebt een systeem, een speciaal talent en dat je verhuizen ook heel leuk vindt. Je doorzettingsvermogen siert je en jouw bedrijf. Je eerlijkheid met je uren siert je ook en je positiviteit in je aanpak, je maakt voor mij de verhuizing draagbaar. Dit door jouw systeem en door je persoonlijkheid en hoe je met de verhuizing omgaat. Je investeert op jouw manier tijd in andere. Dat maakt van jou ook een mooier mens en dat mag je best gezegd worden. Het vereist moed, lef en pit om zo heerlijk eerlijk te zijn waarvoor ik je een groot compliment willen geven, daarom krijg je van mij vijf sterren! Je bent correct en alle taken heb je goed op orde in je bedrijf. Een correcte planning die realistisch blijft. Mijn rondvliegende gedachten over de verhuizing zijn werkelijk gerustgesteld geweest door je rustige en zeker aanpak, met je werksysteem. Je hebt me letterlijk alle stress uit handen genomen, Dankjewel super!! Je laat je in je werk niet afleiden en je hebt de grote zelfdiscipline. Wat je realiseert in een paar uur, is werkelijk unieke daadkracht en ik ben zeer onder de indruk geweest van je daadkracht. De prestatie van Verhuisregisseur Sann is tiptop in orde en Dankjewel voor alle steun en inzet. Je inzichten zijn vernieuwend over verhuizen. Je hebt ook alles zakelijk bekeken, iedere dag maar weer. Ik wens je lichtpuntjes, kracht en moed. En ik wil tegen je zeggen: "Wat doe je alles goed!" Je hebt me ook nog verteld waar je alles hebt neergezet, tot in de kasten aan toe.

Hartelijke groeten en Hoogachtend Margarétha van Spall

M. van Beusekom
een jaar geleden

Ik vind het gewoon geweldig! Ik heb ontzettende steun gehad aan Sanne. Ik ben erg blij met de hulp van haar, want alleen had ik het niet gered.
Dank je wel Sanne

Lieve groet,
Margreet van Beusekom

HKB
2 jaar geleden

Door trieste familie omstandigheden eind 2020 woonde ik weer alleen op 74 jarige leeftijd in een groot huis sinds eind negentiger jaren. Zowel het onderhoud als mijn eigen lichamelijke en mentale conditie noopte mij naar een meer passende huisvesting op mijn senioren leeftijd uit te kijken. Maar hoe pak je dit aan? Immers verhuizen van groot naar klein is veel ingewikkelder dan andersom. Zeker als je huis alles heeft wat je daar in 23 jaar hebt verzameld.
Ik besloot dat ik daar professionele hulp bij nodig had. Door op een middag wat te googgelen kwam ik het bestaan tegen van een verhuisregisseur. Nog nooit van gehoord tot dan toe! En er zijn er ook niet veel, althans die niet vast gebonden zijn aan een verhuisbedrijf en dus onafhankelijk zijn. Ik vond er twee die ik uitgenodigd heb voor een gesprek. Mijn keus viel direct op Sann, de verhuisregisseur uit Oss. Weliswaar een eind bij mij uit de buurt (Zuid-Holland) maar via internet en mobiele telefoon tegenwoordig kan veel en past ook bij het toen geldende Covid-protocol.
Ik was direct onder de indruk van haar kordate aanpak zowel bij de inrichting van mijn nieuwe woning als bij de ontruiming en ontspullen van mijn oude woning. Duidelijke afspraken op papier en bij noodzakelijke afwijkingen direct contact via telefoon/internet. Maar vooral alles binnen de van te voren opgesteld begroting/budget en tijdspad (2 maanden). Als ik het kort en kernachtig moet samenvatten:
Ik voelde mij op dit traject echt ontzorgd. Een traject waar ik zowel fysiek als mentaal huizenhoog tegen opzag. Ook de plezierige persoonlijke ontmoetingen met Sanne wil ik niet onvermeld laten! Ik kan Sanne en haar bedrijf dus van harte aanbevelen!

HKB, Poeldijk

Mevr. Van Tuyl
2 jaar geleden

Sanne doet het echt goed. Ik ben heel erg blij met haar hulp en dat ze er voor mij is. Ik heb niemand anders die mij kan helpen en zonder Sanne haar hulp, had ik niet kunnen verhuizen. Zij luistert goed naar al mijn vragen en onzekerheden en ze zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld voor mijn verhuizing. Hierdoor kan ik met veel plezier in mijn nieuwe huis gaan wonen.
Dank je wel Sanne!

Jolein Foks
2 jaar geleden

Wat een lieve vrouw om mee samen te werken! Sann heeft NovaStyling ingehuurd/benaderd voor een grote klus, van Villa naar (klein) appartement. Sann is betrokken, regelt alles en heeft compassie en oprechte belangstelling voor haar klanten maar ook naar haar collega's zoals het verhuisbedrijf en de styliste. Sann heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en zorgt ervoor dat het werk af is. Echt een topvrouw! Heerlijk om mee samen te werken.

Edison Samaniego
2 jaar geleden

Sanne heeft goed geluisterd naar mijn wensen en mijn drukke agenda. Daarop een planning toegepast. Deze was accuraat. Op sommige dagen dacht ik minder of meer te kunnen doen maar einde van de dag was ik zover als Sanne gepland had. Top service!