Ervaringen van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Annemarie Berkhout
4 maanden geleden

In de week voor kerst heeft Sanne mijn verhuizing uitgevoerd. Ik logeerde elders en kon me in mijn klas volledig toeleggen op de laatste schoolweek voor de kerstvakantie. Ondertussen pakte Sanne mijn hele huis in. Twee dagen later kwam ik mijn nieuwe straatje inrijden en Sanne stond al in de deuropening. Het was als tijdreizen! Mijn complete inventaris stond op zijn plek, alles was uitgepakt en ingericht. Ik kon de kerstboom opzetten en volop genieten van de kerstdagen.
Het contact met Sanne verliep uitstekend! Persoonlijk, warm en alsof ik haar al jaren kende. Ze was enorm betrokken en ze staat overduidelijk voor kwaliteit! Als klant kan ik geen betere verhuisregisseur bedenken dan Sanne.

Adam Boekemans
9 maanden geleden

Vanwege de sloop van mijn oude woning kreeg ik van mijn woningcorporatie een nieuwe woning aangeboden. In hun informatiefolder attendeerden zij ons als huurders op de mogelijkheid om Verhuisregisseur Sann in te huren om ons te helpen met de verhuizing.
Sann zou ons kunnen helpen met diverse klussen t.b.v. de verhuizing, afhankelijk van waar je als klant graag hulp bij zou willen hebben.
Aangezien er best veel bij de verhuizing kwam kijken, calculeerde ik in dat het voor mij wel eens rendabel zou kunnen zijn om een verhuisregisseur in te huren.
Niet alleen scheelt dat een hele zoektocht (en dus veel tijd) om diverse bedrijven die je nodig zou kunnen hebben (schilder, vloerenlegger, klusjesman, verhuiswagen, etc.) te vinden en contracteren, maar ook hoef je dan niet telkens verlofuren op te nemen als er werkzaamheden in je nieuwe huis gedaan moeten worden.
Nadat ik Sanne gebeld had kwam ze dezelfde dag nog op bezoek en heb ik aangegeven waar ik graag hulp bij wou hebben met mijn verhuizing.
Sanne heeft mij geholpen door verschillende bedrijven te benaderen en offertes aan te vragen.
Een aantal van die bedrijven zijn bedrijven waar zij vaak mee samenwerkt, maar je kunt aan haar natuurlijk ook een voorkeur aangeven van een bedrijf naar jouw keuze.

Nadat ik had aangegeven welke offertes ik accepteerde is Sanne alles gaan inplannen.
Van iedere stap hield ze mij op de hoogte. Ook hielp ze mij bij mijn keuzes door goede tips/suggesties te geven en kon ik met al mijn vragen bij haar terecht.
Uiteindelijk heeft ze voor mij bemiddeld bij het leggen van de vloer, het ophangen van de lampen en gordijnen, het laten plaatsen van fornuis met afzuigkap en natuurlijk de verhuizing zelf inclusief verhuiswagen. Daarbij hoefde ik zoals gezegd dus zelf niet aanwezig te zijn, want Sanne regelde alles.
Sanne heeft alles zeer vakkundig geregeld, ze verstaat haar vak echt.
Het enige eventuele ontwikkelingspunt dat ik zou kunnen bedenken is nog meer oog voor detail ontwikkelen m.b.t. de werkzaamheden die verricht worden door de ingehuurde bedrijven.
Denk hierbij aan lichte beschadigingen die kunnen optreden door onoplettendheid, zoals verf van deuren/plinten,etc. stoten (al zal dat natuurlijk nooit 100 procent perfect te krijgen zijn).
En eventueel nog meer details leren te zien bij de oplevering door de klusbedrijven (dingen die niet helemaal recht hangen, etc.)
Alles is echter netjes door Sanne geregeld en ik vind het heel fijn dat ik de tijd en moeite die ik mezelf bij de verhuizing hoopte te besparen ook daadwerkelijk bespaard heb door Sanne in te huren.
Sanne is heel vriendelijk, communiceert ook duidelijk, zegt het ook eerlijk als bepaalde zaken niet lopen zoals gepland en geeft dan ook altijd een goed alternatief, zodat uiteindelijk alles op z’n pootjes terecht komt. Zoals ze op haar website aangeeft vindt ze het fijn om haar klanten te ontzorgen bij de verhuizing, het liefst op zoveel mogelijk fronten. En dat is dan ook precies wat ze doet.
Al met al kan ik iedereen van harte aanbevelen om Verhuisregisseur Sann in te huren bij een verhuizing. Ze maakt haar beloftes waar.
Ga zo door, Sanne!

Amy en Joost en de rest
een jaar geleden

Sanne heeft ons fantastisch ontzorgd tijdens onze privé verhuizing. Heel blij met de ondersteuning en expertise welke zijn mee nam. Haar bereikbaarheid en bereidheid tot meedenken zijn geweldig.

Nieuwebaan.nl
een jaar geleden

Sanne, wat heb je ons super goed geholpen met de verhuizing. Onze aanvraag was redelijk last minute, je was hierin flexibel en hebt veel werk uit handen genomen. Wij zijn echt ontzorgd en hierdoor kon ons werk gewoon door blijven gaan. Fijne tips gekregen je hebt met ons meegedacht met de inrichting, wij hebben een hele mooie werkplek gekregen! Thnx Sanne, groetjes Claudia

ZaSo
2 jaar geleden

IS JE GARAGE EEN ONGEORGANISEERD HOL?
Staan er zaken in die je langer dan 2 jaar niet hebt aangeraakt? Waarvan je weet dat je ze toch niet meer gaat gebruiken?
Heb je geen zin om zaken te (re)organiseren, verbouwen en overbodige zaken af te voeren?
Dan is Sanne je vrouw. Voor mij (en mijn vrouw) heeft ze mijn garage omgetoverd tot extra functionele ruimte.
In de garage kan ik nu sporten, klanten ontvangen en als het verziekend warm is, heb ik een extra kantoor waar ik heerlijk cool/koel kan werken.

Mijn garage was ongeorganiseerd. Niets te vinden en ik had helaas geen tijd om te verdiepen hoe zaken anders kunnen.
Sanne heeft eerst alles gereorganiseerd. Een logische plek kunnen geven, nieuwe functionele mini-ruimtes gecreëerd en zo ingericht (incl. timmer en boorwerk) dat het nu werkbaar en logisch is. De rest van de spullen heeft ze in goed overleg afgevoerd.
Sanne categoriseert, reorganiseert, timmert, boort en voert af.
Geen omkijken naar en overlegt waar nodig. Ideaal voor drukke ondernemers die geen tijd hebben.

Ps: daarnaast heeft Sanne goede ideeën over circulaire-economie. Mijn eerste gitaar waar ik mijn eerste barré akkoorden heb leren spelen, heeft ze (in goed overleg) geschonken aan een andere ondernemer die dat goed kon gebruiken in haar bar. Zo krijgen spullen waarvan de economische waarde laag is, maar emotioneel hoog - een nieuw leven. Dat alles doet Sanne met haar opvallende elektrische bestelbus. Iets wat je gezien moet hebben!

Ik beveel Sanne van harte aan. Praktisch, no-nonsense en toch een mooi roze buidel-klus-tasje ;-)

Margarétha van Spall
2 jaar geleden

Lieve Sanne

Ik heb jou leren kennen als een zeer lieve en joviale medewerker die de titel verhuisregisseur eer aan doet!
Daar waar ik het niet meer zag zitten, zag jij alle oplossingen. Als ik je mijn eerlijke mening mag geven, dan vind ik je een speedy gonzales!!
Ik ben zeer onder de indruk van je kracht, doorzettingsvermogen en doelbewuste gerichtheid.

Naar aanleiding van je website, toen ik die zag, wist ik al veel meer over je. Men kan echt een verhuizing aan je overlaten. Je bent een echte verhuisregisseur. Ik zou het niet zonder jou hebben klaarspeelt. Je hebt een systeem, een speciaal talent en dat je verhuizen ook heel leuk vindt. Je doorzettingsvermogen siert je en jouw bedrijf. Je eerlijkheid met je uren siert je ook en je positiviteit in je aanpak, je maakt voor mij de verhuizing draagbaar. Dit door jouw systeem en door je persoonlijkheid en hoe je met de verhuizing omgaat. Je investeert op jouw manier tijd in andere. Dat maakt van jou ook een mooier mens en dat mag je best gezegd worden. Het vereist moed, lef en pit om zo heerlijk eerlijk te zijn waarvoor ik je een groot compliment willen geven, daarom krijg je van mij vijf sterren! Je bent correct en alle taken heb je goed op orde in je bedrijf. Een correcte planning die realistisch blijft. Mijn rondvliegende gedachten over de verhuizing zijn werkelijk gerustgesteld geweest door je rustige en zeker aanpak, met je werksysteem. Je hebt me letterlijk alle stress uit handen genomen, Dankjewel super!! Je laat je in je werk niet afleiden en je hebt de grote zelfdiscipline. Wat je realiseert in een paar uur, is werkelijk unieke daadkracht en ik ben zeer onder de indruk geweest van je daadkracht. De prestatie van Verhuisregisseur Sann is tiptop in orde en Dankjewel voor alle steun en inzet. Je inzichten zijn vernieuwend over verhuizen. Je hebt ook alles zakelijk bekeken, iedere dag maar weer. Ik wens je lichtpuntjes, kracht en moed. En ik wil tegen je zeggen: "Wat doe je alles goed!" Je hebt me ook nog verteld waar je alles hebt neergezet, tot in de kasten aan toe.

Hartelijke groeten en Hoogachtend Margarétha van Spall

M. van Beusekom
2 jaar geleden

Ik vind het gewoon geweldig! Ik heb ontzettende steun gehad aan Sanne. Ik ben erg blij met de hulp van haar, want alleen had ik het niet gered.
Dank je wel Sanne

Lieve groet,
Margreet van Beusekom

HKB
3 jaar geleden

Door trieste familie omstandigheden eind 2020 woonde ik weer alleen op 74 jarige leeftijd in een groot huis sinds eind negentiger jaren. Zowel het onderhoud als mijn eigen lichamelijke en mentale conditie noopte mij naar een meer passende huisvesting op mijn senioren leeftijd uit te kijken. Maar hoe pak je dit aan? Immers verhuizen van groot naar klein is veel ingewikkelder dan andersom. Zeker als je huis alles heeft wat je daar in 23 jaar hebt verzameld.
Ik besloot dat ik daar professionele hulp bij nodig had. Door op een middag wat te googgelen kwam ik het bestaan tegen van een verhuisregisseur. Nog nooit van gehoord tot dan toe! En er zijn er ook niet veel, althans die niet vast gebonden zijn aan een verhuisbedrijf en dus onafhankelijk zijn. Ik vond er twee die ik uitgenodigd heb voor een gesprek. Mijn keus viel direct op Sann, de verhuisregisseur uit Oss. Weliswaar een eind bij mij uit de buurt (Zuid-Holland) maar via internet en mobiele telefoon tegenwoordig kan veel en past ook bij het toen geldende Covid-protocol.
Ik was direct onder de indruk van haar kordate aanpak zowel bij de inrichting van mijn nieuwe woning als bij de ontruiming en ontspullen van mijn oude woning. Duidelijke afspraken op papier en bij noodzakelijke afwijkingen direct contact via telefoon/internet. Maar vooral alles binnen de van te voren opgesteld begroting/budget en tijdspad (2 maanden). Als ik het kort en kernachtig moet samenvatten:
Ik voelde mij op dit traject echt ontzorgd. Een traject waar ik zowel fysiek als mentaal huizenhoog tegen opzag. Ook de plezierige persoonlijke ontmoetingen met Sanne wil ik niet onvermeld laten! Ik kan Sanne en haar bedrijf dus van harte aanbevelen!

HKB, Poeldijk

Mevr. Van Tuyl
3 jaar geleden

Sanne doet het echt goed. Ik ben heel erg blij met haar hulp en dat ze er voor mij is. Ik heb niemand anders die mij kan helpen en zonder Sanne haar hulp, had ik niet kunnen verhuizen. Zij luistert goed naar al mijn vragen en onzekerheden en ze zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld voor mijn verhuizing. Hierdoor kan ik met veel plezier in mijn nieuwe huis gaan wonen.
Dank je wel Sanne!

Jolein Foks
3 jaar geleden

Wat een lieve vrouw om mee samen te werken! Sann heeft NovaStyling ingehuurd/benaderd voor een grote klus, van Villa naar (klein) appartement. Sann is betrokken, regelt alles en heeft compassie en oprechte belangstelling voor haar klanten maar ook naar haar collega's zoals het verhuisbedrijf en de styliste. Sann heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en zorgt ervoor dat het werk af is. Echt een topvrouw! Heerlijk om mee samen te werken.