Reactie plaatsen

Reacties

HKB
een maand geleden

Door trieste familie omstandigheden eind 2020 woonde ik weer alleen op 74 jarige leeftijd in een groot huis sinds eind negentiger jaren. Zowel het onderhoud als mijn eigen lichamelijke en mentale conditie noopte mij naar een meer passende huisvesting op mijn senioren leeftijd uit te kijken. Maar hoe pak je dit aan? Immers verhuizen van groot naar klein is veel ingewikkelder dan andersom. Zeker als je huis alles heeft wat je daar in 23 jaar hebt verzameld.
Ik besloot dat ik daar professionele hulp bij nodig had. Door op een middag wat te googgelen kwam ik het bestaan tegen van een verhuisregisseur. Nog nooit van gehoord tot dan toe! En er zijn er ook niet veel, althans die niet vast gebonden zijn aan een verhuisbedrijf en dus onafhankelijk zijn. Ik vond er twee die ik uitgenodigd heb voor een gesprek. Mijn keus viel direct op Sann, de verhuisregisseur uit Oss. Weliswaar een eind bij mij uit de buurt (Zuid-Holland) maar via internet en mobiele telefoon tegenwoordig kan veel en past ook bij het toen geldende Covid-protocol.
Ik was direct onder de indruk van haar kordate aanpak zowel bij de inrichting van mijn nieuwe woning als bij de ontruiming en ontspullen van mijn oude woning. Duidelijke afspraken op papier en bij noodzakelijke afwijkingen direct contact via telefoon/internet. Maar vooral alles binnen de van te voren opgesteld begroting/budget en tijdspad (2 maanden). Als ik het kort en kernachtig moet samenvatten:
Ik voelde mij op dit traject echt ontzorgd. Een traject waar ik zowel fysiek als mentaal huizenhoog tegen opzag. Ook de plezierige persoonlijke ontmoetingen met Sanne wil ik niet onvermeld laten! Ik kan Sanne en haar bedrijf dus van harte aanbevelen!

HKB, Poeldijk

Mevr. Van Tuyl
een maand geleden

Sanne doet het echt goed. Ik ben heel erg blij met haar hulp en dat ze er voor mij is. Ik heb niemand anders die mij kan helpen en zonder Sanne haar hulp, had ik niet kunnen verhuizen. Zij luistert goed naar al mijn vragen en onzekerheden en ze zorgt ervoor dat alles goed wordt geregeld voor mijn verhuizing. Hierdoor kan ik met veel plezier in mijn nieuwe huis gaan wonen.
Dank je wel Sanne!

Jolein Foks
een maand geleden

Wat een lieve vrouw om mee samen te werken! Sann heeft NovaStyling ingehuurd/benaderd voor een grote klus, van Villa naar (klein) appartement. Sann is betrokken, regelt alles en heeft compassie en oprechte belangstelling voor haar klanten maar ook naar haar collega's zoals het verhuisbedrijf en de styliste. Sann heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en zorgt ervoor dat het werk af is. Echt een topvrouw! Heerlijk om mee samen te werken.

Edison Samaniego
een maand geleden

Sanne heeft goed geluisterd naar mijn wensen en mijn drukke agenda. Daarop een planning toegepast. Deze was accuraat. Op sommige dagen dacht ik minder of meer te kunnen doen maar einde van de dag was ik zover als Sanne gepland had. Top service!