Blog

Welke verhuisdozen moet je gebruiken voor jouw verhuizing?

Zoals ik al vaker in verschillende posts heb geschreven, gaat voor veel mensen een verhuizing gepaard met stress. Een goede organisatie en planning kan deze spanning al voor een groot deel wegnemen. Waar veel mensen zich in vergissen, is hoe belangrijk een goede verhuisdoos is. Heb je je hierin goed verdiept, dan scheelt dat heel erg veel stress tijdens het gehele verhuisproces.

Lees meer »

Verhuisstress

Verhuizen doen we allemaal wel eens. En een heel snel en makkelijk klusje is het vaak niet. Er komt toch altijd veel meer bij kijken dan je vooraf bedacht – en verwacht - had. Voor je het weet zit je met de handen in het haar. En dan?

Lees meer »

Podcast

Hier onder plaats ik verschillende aflevering van het programma "de avond door".  Deze worden uitgezonden op de zender Omroep Meierij. Ik ben daar een paar weken te gast bij Sander Stekelenburg en geef daar allerlei tips voor het opruimen en het verhuizen.

Ook nieuwsgierig geworden? Luister dan de fragmenten hieronder of iedere woensdag avond om 20.00 uur naar https://www.omroepmeierij.nl/de-avond-door en houdt mijn social media kanalen in de gaten.