Een verhuizing om nooit te vergeten

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 om 14:39

Verhuizen kan een hele mooie tijd zijn. Helaas laten veel mensen zich ondersneeuwen door de berg met ‘werk’ die er ligt, of het gigantische bos waar ze zich een weg doorheen moeten banen.

Maar beeld je eens in hoe mooi het zou zijn als er opeens een pad voor je verschijnt, wat je zo over die berg of door dat bos zou leiden… Het enige wat je nodig hebt is een goed overzicht en een duidelijke planning waarin staat beschreven hoe je stapje voor stapje aan de top van die berg komt. En waarschijnlijk krijg je dan ook nog de kans om onderweg mooie dingen te spotten. Denk maar aan de mooie herinnering die je tegenkomt als je je spullen door gaat nemen, of verloren knutselwerkjes van je geliefde van vroeger die je weer vindt. Je knuffels van toen je klein was of een speeltje van je hondje van weleer. En hoe mooi is het dat je die verhalen dan weer kan delen met die mensen die je lief hebt.

Hoe jammer zou het zijn als je daar dan niet echt van kan genieten en je jezelf alleen maar laten leiden door de massa van gedachten en onrust in je hoofd?!

 

Een verhuizing kan echt een enorme mooie en plezierige tijd zijn, als je jezelf toestaat verder te kijken dan alleen maar het ‘werk’ wat er ligt.

 

Ik help je heel graag door dit prachtige avontuur, zodat dit een herinnering wordt die je nooit meer zult vergeten!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.