Verhuisbegeleiding

Waarom een verhuisregisseur?

Verhuizen is enorm veel werk. Het is vaak een stressvolle periode, die veel tijd en energie van je vraagt. Tijd en energie die er soms simpelweg niet is, of die je liever anders besteed. Besteed jij je tijd en aandacht liever aan je gezin, je werk, of je bedrijf? Heb je wegens omstandigheden niet de ruimte of mogelijkheid om alles zelf te doen? Of ben je “opgezadeld” met andermans verhuizing?

Geen probleem. Ik ben er dol op en neem de verhuizing graag voor je uit handen! In het bijzonder interessant wanneer je:

  • … er alleen voor staat
  • … een druk (gezins-)leven hebt
  • … niet wilt dat je werk onder de verhuizing lijdt
  • … je omzet & klanten op niveau wilt houden (als je ondernemer bent)
  • … andermans verhuizing moet regelen (bijvoorbeeld die van je ouders)

Wat kan ik voor je doen?

Een goede voorbereiding is essentieel bij een verhuizing. Het is dé perfecte gelegenheid om grondig op te ruimen, alle kasten te doorzoeken en je bezittingen kritisch te bekijken. 

Als professionele Verhuisregisseur sta ik klaar om je hierbij te begeleiden. Samen kunnen we direct beginnen met het bespreken hoe je moet inpakken en de spullen organiseren, zodat je snel klaar bent. Ook help ik bij het plannen van de verhuizing, inclusief het opstellen van een gedetailleerde to-do list. Bovendien neem desgewenst ik het regelwerk uit handen, zoals het regelen van de schilder, nieuwe vloer, het aanvragen van offertes bij verhuisbedrijven en het maken van een gepersonaliseerde verhuisplanning.

Op de verhuisdag zelf ben ik beschikbaar om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt voor overzicht, gemoedsrust en bespaart tijd doordat je tijdig met de voorbereidingen bent begonnen. Zo verloopt de verhuizing soepel en is alles goed geregeld.