PGB Persoonsgebonden Budget

Als je een PGB (Persoonsgebonden Budget) hebt dan is het mogelijk uit dit budget een verhuisregisseur te bekostigen. Voorwaarde is dat het PGB is toegekend met een indicatie voor “Begeleiding individueel”, wat er onder meer op gericht is, om de zelfredzaamheid te bevorderen of te behouden. Deze indicatie wordt tegenwoordig bij de gemeente, via de WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning), aangevraagd aan de hand van een “persoonlijk plan”. 

Als er al een indicatie is informeren we samen vooraf bij het zorgkantoor in je gemeente of de voorgenomen werkzaamheden, gericht op het ondersteunen bij de structurering van je verhuizing, inderdaad uit het PGB betaald kunnen worden.

Kijk voor meer informatie ook eens op de site van RijksoverheidPer Saldo, de Sociale Verzekeringsbank of van jouw eigen gemeente.

PGB - Verhuisregisseur Sann

Diensten voor PGB-houders

Verhuisregisseur Sann helpt, ondersteund en begeleid je door heel jouw verhuizing heen. Dit kan beginnen ruim voor de verhuizing, om de boel op orde te brengen en een goede en gestructureerde planning te maken. In die planning nemen we op, wat er wanneer ingepakt moet gaan worden en hoe je dit het beste aan kunt pakken. Maar de begeleiding is vooral ook voor tijdens en soms ook nog na de verhuizing. Zo kan ik ervoor zorgen dat alles een nieuw plekje krijgt in jouw nieuwe woning. Het is altijd maatwerk en in overleg. Dit zodat ik de zaken van je over kan nemen, die voor jou een belasting zijn. Zo kan jij de regisseur zijn over je eigen verhuizing. 

Wil je weten wat ik als verhuisregisseur allemaal voor je kan betekenen? Kijk dan hier.

Neem gerust contact op met mij voor de mogelijkheden. Een overzicht van de pakketten en mogelijkheden, ook voor PGB-houders, vind je hier.